my friends♥

Kenangan

Daisypath Anniversary tickers

Perjalanan

Daisypath Vacation tickers

baru balik td dr hospital

Monday, June 1, 2009





Assallammualaikum....

baru jab td hanc balik dari hospital..
xsangka2 pula dah selamat barsalin..
gembiranye satu family.

dia dapat anak lelaki,
so dia ada 2 la anak lelaki
ciut sangat!!!!!!!!!
ermmm.. kalau korang tengok memang comel...
cayala...
tunggu la hanc dah ade gambar dia
baru korang tengok ok. :)

time hanc kat sana tadi,
dia (cik idah) sedang baring
lama gak la Qila cakap dia baring
rasanyer tu la sebab darah banyak kuar kot..
sebab ~
selepas 20 minit hanc sampai kat sana ngan mama
nurse pesan dah cek ke.
Cik dah cakap 'belum'.
bila dia bangun dari katil dan berdiri
darah banyak kuar.
terkejut mama
dan terus panggil nurse suh tengok Cik Idah
Cik Idah di masuk kan ke satu bilik untuk di cek.
keputusan nyer hanc tak tahu
bab beberapa minit selepas Cik Idah masuk bilik tu
hanc dah kuar g keje.

sok baru hanc g uma dia.. insyallah kalau hanc x bizY la.. :)





pesanan kepada ibu2 yang mengandung:-

~jaga diri walaupun dah lepas bersalin
ataupun dah lepas pantang

~ingat..... dengar cakap dok n nurse ok..

~pastu kalau ada rasa xsedap cepat2 bagi tau jan di tahan2 ok.

itu je... thankx kerana datang bloh hanc. ^.^







9 comments:

KhairiL's said...

tahniah la

sambungannya mana
1st time baca entry mcm ni
hehe

hanc said...

@KhairiL's : tQ kerana sudi dtg sini... sambungannyer dah siap da.. ^.^

KhairiL's said...

hehe

lepas ni blh la letak pic bayi yg comel2 dlm blog hanc ye

hanc said...

@KhairiL's : ok2 insyallah... jom g chat...

pauhputik said...

apsal layout blog hanc x penuh time bukak????? shoutout pon x kuar............ maybe poblem kat sini kot.... huhuhuhu

CaPiQa said...

sila benarkan kami tatap bayi cumel tersebot dgn segera oke? ^_^

eh, mekacih follow. sila grab award di istana jingga. (klik sini)

p.s: kamu tiada chatbox kah? atau capiqa yg tidak dpt melihatnya?

hanc said...

@KhairiL's : akan hanc dapatkannya.k.

@pauhputik : dah ok da kan??

@CaPiQa : tQ kerana sudi singgah ke
teratak hamba nie.. nanti
akan hamba grab awrd
tersebut. cht box ade..
x kuar kot.. @@

Mr. Azman @ Kreuger said...

so sekarang ni pe cer cik idah hang tuh? dah ok ke blom.. harap harap dah ok le hendaknye. woraite~

hanc said...

@Kreuger : Alhamdulillah dia dah ok.. cik dah dah balik umah ido da..
x sabar nak g tgk baby tu.. ^.^