my friends♥

Kenangan

Daisypath Anniversary tickers

Perjalanan

Daisypath Vacation tickers

Award

Wednesday, August 12, 2009

Assallammualaikum ~ selamat pagi ~ petang ~ malam~~

Pada hari yang lepas ade seorang gadis telah memberi award kepada hanc..
hanc dah siap wat entry nie separuh semalam. Tiba2 c penulis kehilangan satu rasa nak membuat entry.. Rasa cam bermasalah, terpaksa la di post pon ke hari ini. Kebetulan jugak semlm ada owang bagi hanc award lagi, so hanc buat la entry sekali, tak pe kan Sis Yana dan Lenggangkangkung
~~~~

-♥♥♥-
AwArd Dari Cik Yana



-♥♥♥-
Award dari Lenggangkangkung



Terima kasih banyak2 dan maafkan hanc kerana lambat menyiapkan entry dan lambat mengambil award dari blog kowang berdua~ atas masalah yang tak dapat di elakkan dek jiwak~ hehehe, hope alwas happy together.

sekian~~ wassallam~~






11 comments:

..::..ein..::.. said...

wahh..bertambah dh lg award dia dia..after this, no more sadnest ok..try 2 chill up n smile always..luv u lil'sis..muuuaaxx

Ariey said...

bahaya tu award dari Lenggangkangkung ada cop nuklear tu hehe

teh said...

nak award gak
haha

hanc said...

@Sis Ein : hok kawan dah buat.. kite ambik ar.. heheh~~ tak banyak ag tu sis~~ ade owang yang lagi banyak. tQ sis~

@Ariey : cok ke tak cop.. kene ambik~~ janji dia tak kebabum udah lerr heheheh~~ welcm to mu bLog n tQ~~

@Tea : Thankx bab dtg bloG hanc~~ law nak award tu~~ ambik ar.. kat blog tuan nyer.. heheheee~~

░♥si lampu neon♥░ said...

ewah2=)

hanc said...

@░♥si lampu neon♥░ : sALam dARi tuan tAnaH~~ ewah2 jew??~

pauhputik said...

kan best kalau award nie beserta

sedikit saguhati (duit).... hahahah

mesti ari2 mahu award....

hanc said...

@pauhputik : betul2~~ tapi mana kan adew~ huhuhu~

Mr. Azman @ Kreuger said...

wow... award dah banyak nih..
nanti bleh la berpindah ke self
hosting.. hehehe~

hanc said...

@Kreuger : ERK self hosting?? mcm blog bro ke??

hanc said...

@Kreuger : ERK self hosting?? mcm blog bro ke??