my friends♥

Kenangan

Daisypath Anniversary tickers

Perjalanan

Daisypath Vacation tickers

Selamat Hari Jadi Adek Ayy @ Amin

Saturday, November 14, 2009



Assalammualaikum...

Hari nie hari jadi seoarang budak lelaki, bukan budak da la.. dah nak masuk tingakatan 2 dowh... So hari nie mama sponser la kitaorang Kek Blueberry.. yum3~~ Sodap2~ Nie ha Kek tu~ kecik jer puwn~~ hua hua hua...






Yum3



Kami sambut birthday Budak Amin nie Tepat Jam 9 setengah mlm tadi. Tak la wa ramai sangat yang sambut. ala kadar jah dalam 6-7 orang je.






Mereka



Dia nie pelanggan tetap Cyberjaya. Member la kiranya. Ndak nie mis dengan pertunjukan shuffle. fuh gile shuffle nie. hahaha handsom lagi law mau tau, baru ja tadi dia buat pertunjukan shuful di tomborungus Kudat, lepas je pertunjukan terus lari p cc mo potong kek. wawawa sangup bha dia lari semata2 mo sambut ama kami di cc nie. heheheee~





tengah makan kek~~ jemput2.



Tapi yang sedihnya kan. Dia nie ada sakit wa, cian ama dia, tiap2 bulan kena tambah darah kat Hospital K.K. Jadi sempena hari jadi dia nie sama2 la kite doakan moga dia dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki. Moga2 kita happy together2 la~~ :D






Nie gambar tahun lepas hehehe~ curi dari pendrive dia~


Ok la semua hanc dah cukup happy hari nie walaupun korang tau la kan apa da jadi ngan aku semenjak 2 menjak nie.. tak pa, tak pa.. dia memang sentiasa membuat ku gumbira hahahahahaa...



Lau mau kenal sama Dia Add la Fb dia okey Klik Sini



sekian lu tuk kali nie..

Wassallam~~

7 comments:

Mus said...

Selamat hari lahir

meo188 said...

pergh.. geng budak2 kecik

fik-autoz^^ said...

salam,hanc..ko msuk la video adik ko shuffle nt..ak nk tgok,hehe^^

hanc said...

@Mus : Thankx Bro.

@meo188 : Hahaha diorang la yang datang cc hari2 teman aku seh~~

@fik-autoz^^ : Salam.. tu hanc tak janji~~ :) insyallah~

DilOt said...

wah..kecik2 shuffle...kecik ke..?hehe...

hanc said...

@DilOt : memang dia kecik~~ walaupun dah tingkatan 2 da~~ dia sakit wa cian dia~~

saffa said...

My birthday this 21st Nov! =P