my friends♥

Kenangan

Daisypath Anniversary tickers

Perjalanan

Daisypath Vacation tickers

Fuh Makan ape?

Saturday, November 21, 2009




Assallammualaikum

Hari nie makan petang. tengahari tadi tak makan. Makan coklet je rasanyerr. dah tak ingat da.. ok2 nie la hanc makan tadik :)




Roti Canai dan Maggie Buatan Curry House Depan CC Hanc
&
Tembikai Dari kebun Papa,




Hari nie Bro @anarmnetwork pun makan maggie 5 bungkus ag yuuuu~~ perh dia makang sorang. dop ajak pun bagi ngan hanc na. esh esh esh. tak pa tak pa.




Yea oleh kerana hari nie sangat letih hanc terpaksa la makan juga. ingat nak makan je biskut sampai ke petang @ malam. Uper2 kene makan gak petang tadi Alhamdullilah rezeki datang beb.



Petang2 tadi gak borak2 ngan Sis Ein Tersayung. Fuh dia lagi nak tau makan per?? Cube teka?? cepat la teke? haizz lambat la kowang nie, dia makan Coklet owh nampak sedap Tapi memang la sodap wahahahaha. nak tgk gambar?? Jum2 tengok kat Sini dan Sini ^.^



Ok la Sampai sini je Santapan diraja tuk hari nie. Hari semakin berlalu ombak di pantaipun semakin ku rindu. Sekian Dulu. Bye n see u.



Gambar terakhir tuk hari Nie~




Ya yang ini udah lepas makan nya ya~~ hehehe~~

13 comments:

Hisham Sheikh said...

salam terjah bro...cute la pic budak mkn tmbikai tu..;;aku link ko k..

Nurul said...

nape mkn tu aje? xpela.. jnji mkn.. jg kshtn.. nnt kurus sgt xcntk.. =)

jg diri baik2..

..::..ein..::.. said...

hemo3...dia pun mkn coklat gak ye...mknn ape yg best kat sabah 2 ye...klo srwk, kek lapis...sabah lak ape dik...nnt nak suh adk bawa kan

hanc said...

@Hisham Sheikh : Wassallam balik~~ hanc Pmpuan k~ gambar tembikai tu jumpe time jalan2 tadik~~

@Sis Nurul : Erk cam ner tau adek kurus?? insyaallah adek jaga dr~~ :D


@Sis Ein : ERk sabah tak de la~~ nnti adek carikan k~ :D

Hisham Sheikh said...

sori ek...hehe..pompuan ek...alhamdulillah...k la..maaf lg skali...tk cre k

Luth Textile said...

wah, makan besar!

hanc said...

@Hisham Sheikh : nvm bRO~~ :)

@Luth Textile : huk huk huk~~ mana de mkn besar~~ tu kongsi tu.

zulfitry.com said...

hoho..tembikai..bestnyer..huhu

zool said...

Pergh tgk budak tu mentedarah tembikai terasa nak beli plak

sickchild said...

haha gila licin ko makan.
hahahaha makan ke mentekedare?
hahahaha

Spatt said...

kebun tembikai?gile best!!!!

hanc said...

@Spatt : best ke?? takde nyer la~~ dapat free tembikai jew~

@sickchild : bukan aku sorang makan wa.. :P

@zulfitry.com : yap best2 tapi dah jemu~~..

@zool : Beli2 jan tak beli~~

Redbloodsnow said...

hahaha...comel giler weh pic bby ngan watermelon tuh. kalau lah dak kecik tuh live² zie tgk...kompom aku penyekkan terus muke die kat watermellon tuh...miahahaha

keji x org, hanc ?? :P hikss