my friends♥

Kenangan

Daisypath Anniversary tickers

Perjalanan

Daisypath Vacation tickers

jom join KitaoWAng....

Monday, August 3, 2009


gmbar daRi bRo Azman KLik sini

Assallammualaikum dan selamat pagi petang malam~~


bulan nie dah masuk bulan kemerdekaan~
dan juga bulan puasa~
Pastu hAri Raya~
yeaaaaaaaaaahhhh!!!!

berdasarkan gambar di ataaaass sana tu~
cube cari mana hanc??
heheheheeee~

Khas
kepada pelayar2 internet sekalian~
sempena hari2 indah di bulan indah ini~
mari la kite warga DAlam alam maya~
bersama2 memeriahkan hari kemerdekaan kite~
khususnye kite nie~~
rakyAt mAlaysia~
Sape lagi kan~




nie adalah salah satu
baner yang telah hanc curik... heheee~

dari blog bRo aZman sory bRo pinjam sat na~~
law nak nengok yang lain tengok pegi la sini~~
hmm ape pun harap sangat dapat join~
law time tu hanc tak on9 nak wat cam ner kan~~

kepada semua kawan2 hanc tak kisah ar kenal ke tak kenal ke~
Selamat Merdeka~
Selamat berpuasa~
Selamat berblog~
Selamat menjalani hidup2 di dunia ini~
And laSt~
Selamat bertwit time merdeka nnti ye~
law sape2 lum ada twitter boleh pegi sini

Than bile dah signup~
jan lupe add hanc ok??

sekian lu ar tuk kali ini~

Wassallam~~

2 comments:

Mr. Azman @ Kreuger said...

pergh... template dah cun.. sekarang ni apa yang penting adalah sistem tulisan.. aku sarankan supaya tulisan diperbesarkan sikit kepada 13px dan jangan sesekali buat perenngan macam barisan lagi..

sila pakai Justify ataupon Left. baru nampak kemas dan matang la skit kan.. xceli template ni dah menarik perhatian. cume yang mengspoilkan keadaan adalah tulisan yang disusn secara "center" - ramai dikalangan pembaca merasakan ini agak tidak selesa.

P/S:- terima kasih sebab promote eh. jempu lem jamu selera.. ar tambah nasi tuh.. hehehe.. jangan marah atas teguran di atas ok~

hanc said...

@Bro Azman : Thanks Bro~
padan le hanc rasa ade macam lain je~~
tak kisah ngan teguran tu~
iTu yang hanc tgah dok pikir ape lagi yang kurang~~
tulisan upernyer~~
Trimas sekali lagi bRO~~

bab2 promote no hal hanc kenal hanc promote la~~
cume tu la~~
ambik gmbar tak minta izin~~
kang ade yang kene marah~~