my friends♥

Kenangan

Daisypath Anniversary tickers

Perjalanan

Daisypath Vacation tickers

HaRi niE hAri jaDi Sape?? Esok aRi jaDi sAPe?

Monday, August 3, 2009




Assallammualaikum dan selamat pagi petang malam~~

HaRi niE ari jadi sApe??
hari nie adalah ari jadi BRo KhAi Dan Sis Eyra.Bro Khai dah brusia 21 tahun and Sis Eyra tak tau pula.ape2 hal pun.SelaMat Hari JAdi koWAng bErduA.
So.. Sape Hari jaDi Esok laK??hehehhe Sok hAri jaDi Adek keSayangan hAnc
yang sekarang berada kat KElantan Tu ha..Good untuk eXam Pmr, Akak sayang adek, adek jaga diri, jangan lupe sembahyang, berdoa banyak kepada Allah,study tu jangan lewat2, kene cukup tidok, that all rasenyer.
Khas untuk adek akak bernama Mohd Afifi




hAMm Tak dE bende nak tuliS sebenarnya. Hanya uCapan melalui tulisan.Kepada SesApe Birthday Hari Ini SeLamat Hari Jadi. Tanggal 3 & 4 Bulan oGos.. Semoga semuanya dimurahkan rezeki. Amin.

Sekian, Wassallam.




10 comments:

Mr. Azman @ Kreuger said...

ok ok.. aku cume fokes pasa tulisan... sekarang ade nampak selesa skit. tapi nampak macam bold eh.. takpe la janji selesa.. setiap orang ade citarasa dia sendiri.

untuk menambah kekemasan.. jadikan kebiasaan setiap kali "enter" tekan 2x supaya ianya nampak tersusun seperti perenggan berbaris.. walaupon ianya tak la perenggan.. ini bertujuan membezakan point-point penting antara baris ke baris.. ok..

salam ceria.. keep update~
thanks!

..::..ein..::.. said...

hai hanc...umur khai n eyra adlh sama..mereka lahir pd tarikh n tahun yg sama...

pauhputik said...

pergh en3 wish birthday berjemaah nampak.... hahahaha

hanc said...

@Mr.Azman : Thankz a Lot Bro~ pAsnie nAk bLajar edit gAmbar lak~~

@ein : ohh~~ thankz ein~ diwang adek bradik kmbar la ye~ hehehehe~

@pauhputik : kebetulan ari nie ari jadi adek hanC~ hanc tulis ngan diowang sekali ar~ lagi pun kite kawan2~ tak kisah ar kenal ke edak~thankz for the comen bRo~

lumut said...

gile special dpt wish mcm ni..

nak jugak la..=(

-N e Y r A- said...

ye kami kembar terpisah. dea abg, saya adek



*apesal sis baru perasan ade entry ni? hahahah*

Khai - Justkhai.Com said...

thanks hanc :)

pjan said...

aku takmo komen pasal lain cuma cam azman cakap la dah ada peningkatan aku nengok..teruskan

hanc said...

@lumut : nak jugaK??
baGi tau ar birthday??
kekekeke~~ nanti Hanc nyanyikan laGu PeRaNTau untuk KoE~

@-N e Y r A- : hanc dah bGtau kat blog akak arie tUe~~
kekek bestnyer jadi kemBar~~

@Khai : CamE2~~ hanc gak sAy thankx Bro bAb G sini~~

hanc said...

@pjan : thaNkz bRo~~ lAw ade apa2 lagi .. comen2 je kk~~ thankx bab dTgn ciNi~~