my friends♥

Kenangan

Daisypath Anniversary tickers

Perjalanan

Daisypath Vacation tickers

Dengan senyuman♥♥♥

Thursday, October 22, 2009




Assallammualaikum..

Salam khamis malam jumaat semua, hope semua sihat walafiat..
Mungkin ada dua tiga orang tahu hanc tak sihat. tapi sekarang hanc dah ok da.. jan risau k. dok tengok orang bertwiit aje dari petang tadi, ade gak la layan twitt yang mana sempat tu.

Lompat2 terjun2 terjah2 singgah2 mampir2 menyelam Berlari2 di setiap
blog semantara diri ini masih disini, hehehehee.. sambil2 dok ngadap pc nie sambil2 baca blog2 kowang yang hanc sempat wa. Yang mana hanc tak p tu, jan terasa ek lain kali hanc p. Sekarang tengah bersikir, tah la ape yang difikirkan sangat tapi yang penting hal yang mengembirakan la. hope yang kusayang semua bahagia di luar sana..

Kepada akak2 hanc yang tersayang, jan sedih2 lagi sape yang sedang
bersedih kamu masih ada hanc laie. jangan terlalu berhappy sape2 yang happy sekarang, kerana hari esok kita tak tahu lagi. sape2 yang tengah sebok hati2 wat keje. kita happy bersama sekarang.

Kepada all my abg2 kat mana la korang pun dalam alam maya ke tak alam maya ke kat pulau ke kat luar negara ke law baca nie.. korang must do sameting yang boleh di bangga kan. korang kan laki.. yang dah ade buah hati tu, jaga buah hati baik2 dan yang dah ada istri tu jaga hati dan perasaan istri anda baik2. hohoho


*To Abe pauh.. :P report kat akak ipak!!!!!
:P

3 comments:

..::..ein..::.. said...

dik.....
nak report ape psl abe pauh kamu 2....lalalala...*wat muka xtau ape2*

Mr. Azman @ Kreuger said...

uih.. demam eh? kesian. dah berapa hari ni? patut la nampak macam kurang bersemangat jer. hehehe..

jangan lupe makan antibiotik ok!

hanc said...

@Sis Ein : hehehehee~ ade la~~ oooOooOhhhhhh wat2 tak tau lak..

@Bro AzMan : tak demam la bro~ ade sakit lain heheheee~~ walau sakit ape pun antibiotik tak penah tinggal~~