my friends♥

Kenangan

Daisypath Anniversary tickers

Perjalanan

Daisypath Vacation tickers

seindah2 nye...

Wednesday, May 20, 2009


teman2 ku.....

HATI SEORANG WANITA -SENSITIF : bukan bermaksud suka merajuk , tapi hanya ingin bermanja dan mendapatkan perhatian .

-CEREWET : bukan bermaksud FUSSY tak tentu hala , kadang ingin LELAKI mengikut kata-katanya sekali sekala .


-HALUS : ibarat sehalai sutera , cantik , mulus , lembut dan mudah tercarik dan koyak .. walaupun seorang wanita memaafkan seseorang yang lain atas sebab sesalahan , biasanya WANITA akan ingat kesalahan tersebut untuk disimpan jadi pengajaran. Bukan DENDAM .

-IKHLAS : ikhlas seorang wanita tak perlu diragui .


- KORBAN : WANITA sanggup berkorban apa saja untuk seseorang yang amat disayangi , termasuk ibu bapa , anak-anak , dan suami . WANITA amat tabah .

-PRIHATIN : sentiasa memerhatikan keadaan sekeliling dalam diam .
-MANJA : walaupun dia adalah seorang WANITA yang pandai berdikari naluri seorang WANITA masih lagi tetap seorang WANITA . suka bermanja hanya kepada insane yang bernama LELAKI , namun juga sesame kaum .

-EGO : WANITA yang terlalu sayangkan kekasihnya sanggup menolak ketepi EGOnya apabila bersemuka dengan yang dicintai .


-CINTA : CINTA pertama bagi wanita adalah yang paling dalam dan tulus


-SEKS : seks bukanlah segala-galanya buat WANITA kerana WANITA diciptakan dengan 9 nafsu dan 1 akal . NAFSU yang banyak dan tidak tertumpu kepada satu saja . LELAKI pula dijadikan dengan 9 akal dan 1 nafsu . fungsi lelaki adalah membimb
ing WANITA dan bukan menghanyutkan .

4 comments:

Mr. Azman @ Kreuger said...

erm.. lelaki pon same je macam nko
tulis tuh... cume bab seks.. kekadang
agak tersasar.

kalau dah tahap kronik.. better cepat
cepat kawin... kalau dah suka sama
suke.. tapi laki tu terlebih suke.

hehehe...

ape ape pon semoga bahagia~

hanc said...

>>Mr.Azman@Kreuger hanc saJe2 je nie bro.. copy paste je nie.. xde kene mengene ngan hidup hanc pun and jugak xde kene mengene ngan rindu hanc huhuhu.. kalau ade jodoh hanc dengan dia alhamdulillah la.. hanc terbaca benda nie dlm drff tu yang publs je... thankx for the comen..

Redbloodsnow said...

hehehehe..setuju² ngan sume yg tertulis dlm n3 neh..

:P

hanc said...

@Redbloodsnow : hanc copy pc je tu red... heheheeh...